27 мая 2012 г., 11:20

В 5 сутринта 

  Поэзия » Другая
509 0 0

Будя се отново,

часът е пет,

сън ли си? - те питам.

А ти ми отговаряш - лед!

Естествено, сънувам,

в съня гориш.

Не те докосвам, не те достигам,

бързо се топиш...

От лед ставаш на вода,

след това се изпаряваш

и пак сама,

... пътувам,

сега нощта се сменя с(ъс) деня.

Дано заспя,

дано сънувам!

 

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??