18 сент. 2020 г., 15:47

В друг живот 

  Поэзия » Любовная
424 4 0

Вярвам, че в някой друг живот
заедно ще бъдем, отредено ни е от съдбата..
Сега няма да надигам бойкот,
ако просто сме приятели от два различни свята..

 

"Насила хубост не става"
- стара поговорка мъдростта си разнася..
И моя милост смут ще спре да всява,
не желае повече да те ранява..

 

Игрите спират, за прошка те моля,
приеми извиненията на една съкрушена душа..
С теб единствено да поговоря,
не ме съди, а просто ме изслушай!

© К. Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??