12 нояб. 2008 г., 20:04

В името на Любовта! 

  Поэзия
614 0 1

Момиче с разбито сърце,
момиче, разделено на две,
момиче с въже в ръката,
момиче с празнота в душата.

 

Момче, обичащо до болка,
момче, ненамиращо надежда
и от любовта в него е останала само развалина,
за "Сбогом" само това му остави тя.

 

И двамата не знаят къде сгрешиха,
тя мислеше, че той и изневерява,
а той дори не знаеше какво става.

 

И един ден случи се трагедия,
той се прибра и видя я...
в тъмната стая се бе провиснало въже,
пръстена, който и бе подарил, го нямаше на нейните ръце,
краката и бяха далеч от пода, а лицето и синьо...
скоро бе положена в гроба.

 

Той не можа да преживее тежката раздяла,
мъката уби го не само психически
и скоро бе сложен краят,
дръпна спусъка, мислейки си "Обичам те!"

By XxNonExistingxX & Gangsta56
Ще се радваме да чуем коментарите ви!

© Асето и Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??