18 апр. 2007 г., 17:07

В крайна сметка... 

  Поэзия
573 1 3

 

Погребение без сълзи,
смърт без капка кръв.
Чувствата са мъртви,
но не исках да си
тръгна пръв.

Знаеш ли...
Карах те да мислиш,
че в крайна сметка
вярвам в твоите лъжи,
но вече не мога да
прощавам за това
ти ми прости.

И сега с кървяща,
разкъсана плът,
сърцето продължи
да бие "Механично"
за пореден път.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??