4 дек. 2010 г., 18:03

* * * В очите ти е... 

  Поэзия
546 0 9
* * *
В очите ти е пролет...
От същността ти лятото струи.
Навън е есен и вали.
Как да открадна твоя полет
и зимата във нас да съхрани
желанието, без да ни боли...

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??