***
В очите ти какво ли видях?
Какво ли накара ме в тях да се влюбя?
Та друга аз не можах
истински тъй да залюбя.
И все ме връща и връща назад
времето, прекарано с тебе,
и преобръща се в мен целият ад.
Къде си? – Остана ли време…
И мъничко трепвам и пак
ризата от гърба си я късам.
И питам се може ли пак
душата си пред теб да разкъсам.
Калин Вълов
© kalinvalov Все права защищены