10 июл. 2012 г., 14:13

В плен 

  Поэзия » Любовная
557 0 1

Чаршафи на рози във огнена стая -

довчера миришеха още на мен.

Сега тя е там, а аз още не зная

защо на този огън останах във плен.

 

Уж ти за мен нищо не беше,

а още те усещам, легнал до мен,

как, като бебе прегърнал ме, спеше

и исках завинаги да остана във плен.

 

Ти ще се влюбиш, ще я обичаш.

Тя е нещо различно, не е като мен,

ще си привързан, след нея ще тичаш,

а аз ще съм на нечии други ласки във плен.

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??