22 июн. 2007 г., 13:05

В Рая  

  Поэзия
620 0 0

В рая ли бях ?
Или сънувах, че съм в твоите обятия?
В рая ли бях?
Или само спомен е останал за ласки?
В рая бях!
Не съм сънувала не бе и блян!
В рая бях!
ти беше до мен по-истински от всякога!

© Юлия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??