29 дек. 2008 г., 14:47

***(в себе си) 

  Поэзия
808 0 24

 

в себе си вратата
затръшвам пред сиво-то
широко затварям очи
със надежда
и пъстър сън
чакам
от толкова много отдавна

дали помни адреса ми
дали не се е изгубил
или просто…
в черно-бяло пораснах

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??