10 февр. 2016 г., 14:03

В себе си 

  Поэзия » Другая
263 0 4

Тая в себе си Аз приказка недоразказана,

така ще си остане живота няма що да го ругая.

Душата! Не ще търси имане, няма да е смазана,

В себе си оставям всичко да отмине, да мечтая.

Сълзи! По кой да роня вече Аз не знам.

Сърцето няма да оставя да се срине,

От него,  приятелю, любов ще дам.

Няма да оставя тя да ме подмине.

В себе си аз вечно ще я нося,

Обичта която някой хей така затри.

Не съм просяк, пък няма и да прося,

с любовта  в мен остават две сестри.

                                    В.Й. 05.02.2016г.

 

 

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Ви на всички за коментарите и оценките!
  • Хареса ми твоята недоразказана приказка, Василе!
  • "Сърцето няма да оставя да се срине,
    От него, приятелю, любов ще дам."
    Харесах! Поздрави!
  • Кратък, но убедителен поетичен текст! Харесах, Василе!
Предложения
: ??:??