28 мар. 2009 г., 13:09

В света на щастието 

  Поэзия » Любовная
698 0 1

 

В света на щастието искам да отида,

макар за миг, но нека да съм там.

Уби ме твоята „невинничка" обида,

аз вече заминавам, ти оставаш сам.

 

В света на щастието теб те няма,

аз там не ще остана само миг,

край себе си ще издълбая яма -

да мога да заровя твоя вик.

 

 В света на щастието вече сме ний двама,

но ти не си един от нас...

 

 

                                      25.03.2008

© Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Най-искренно ти пожелавам този свят-света на щастието!!!И нека там да останеш много,много дълго!Поздрави!!!
Предложения
: ??:??