13 окт. 2011 г., 13:59

Вдигни наздравица 

  Поэзия
359 0 0

ВДИГНИ НАЗДРАВИЦА

 

Няма нищо по-прекрасно

от сбъдната мечта,

няма по-щастлива
от влюбена жена.

Нека бъда твоят пристан

в този тъй объркан свят -

младостта ни отминава,

самотата в нас остава...

Седни до мен, погали ме,

за миналото твое разкажи…

За бъдещето наше не гадай,

вдигни наздравица -

за теб, за мен

и за щастливия  му край!

 

Диляна Пенчева

© Диляна Пенчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??