20 янв. 2009 г., 10:58

Вдишват те 

  Поэзия » Философская
992 1 49

Приласкават те
и нежно те целуват.
Вдишват те,
защото си Любов.
Със изгревите цветни
те сънуват.
Проклятие не си,
а благослов!

Обичана си.
Страстно си желана.
Магия си със пролетна
душа.
Палитра от емоции,
недоизживяна,
изтрила
тъмнината на нощта.

Ти  светла си, щастлива
и разлистена.
Красива си.
Сияеш за света.
С криле към Рая

си политнала.

Ти чудо си, Любов,

за вечността!
 

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??