6 дек. 2006 г., 01:17

вече не към теб 

  Поэзия
612 0 0

Очите красиви - те нещо ми казват,
душата ти нежна към мен се стреми:
И викаш и страдаш, и плачеш, и мълчиш,
и думите сякаш към мен не клониш.

Очите красиви - те нещо ми казват,
те нещо на мене тихо подсказват,
а моите гледат, но гледат напред,
защото пред теб съм, но гледам след теб!

© Лора Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??