Море си. С яростни вълни.
И камъни, захвърлени крайбрежно.
Плетеш си. Спомени от дим.
Цигарата изгаря от надежда.
Копнеж си. Как ще се спасиш.
С полети, отронени от нежност.
Грабеж си. Сън ли си от миг.
Но сякаш повикът е вечен!
© Аз Все права защищены