Вечно
Пълни - ръцете
Празна - главата
Пренаситени - очите
Ненаситна - душата
Кипнали - желания
Замръзнали - чувства -
Остана само спомен блед от
НЕНАСИТНОСТТА НА РЪЦЕТЕ
празнотата на главата
ПРЕСИТЕНОСТТА НА ОЧИТЕ
ненаситността на душата
КИПЕЖА НА ЖЕЛАНИЯТА
замръзналостта на чувствата
В синеещата сивота на вечността
ТЕЗИ РЪЦЕ
ТАЗИ ГЛАВА
ТЕЗИ ОЧИ
ТАЗИ ДУША
ТЕЗИ ЖЕЛАНИЯ
ТЕЗИ ЧУВСТВА -
ПРОКЛЕТИ СА
ДА СА МОИ ВЕЧНО.
© Стоян Владов Все права защищены