28 дек. 2009 г., 20:00  

Вечното 

  Поэзия » Любовная
456 0 4

Какво нещо е това сърцето!

Вече толкова години,

откакто е записало името ти

и не иска да го изтрие

нито сега,

нито утре,

нито когато и да е. 

То живее в измама.

То се пържи във ада.

То ти угажда

и с думи,

и с дела,

и с действия

каквито пожелаеш. 

Както послушно,

как послушно

след тебе върви

това мое силно

и слабо сърце.

 

 

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??