23 сент. 2011 г., 01:24

Велика любов 

  Поэзия » Любовная
961 0 0

Ели Зарева

Добро утро, моя любов съвършена ,
от утрото по-свежа дори!
Кафе ти приготвих и чакам те тихо, 
жадувам за теб от ранни зори.


Елена Димова

Протягам ръце към пламтящия изгрев, 
от кафето ще пия с копнежно сърце.
Цветя ти донесох от вечния извор, 
донесох ти късче небе и сноп от лъчи.


Розалия

Сега ще приседна до теб уморена,
тъй дълго се лутах из пъстрия свят...
тъй дълго, тъй дълго те търсих, от фалш заслепена.
Сега съм до теб... вече няма "Назад".


Елена Димова

Почини си, любов изморена.
Приседни до мойта снага.
Била си от фалш заслепена,
сега си при мен... ще е до края така!


Надя Огнянова

Целувам те нежно... с ръце те докосвам,
не смея да викна - "На гости при мене е тя!".
Докосваш сърцето ми! Днес съм щастлива...
във утрото свежо пия кафе с любовта.


Весела Дамянова

"Велика любов е тази, която прощава, дори да боли."
По целия свят срещах много такава,
но после отлитах... и дявол от мъка руши...
Обичай, защото роден си да можеш красивото да оцениш!


автор: Ели Зарева, Елена Димова, Розали,
Надя Огнянова (сладурчето87) и Весела Дамянова (огнена71)
31.08.2011

© Ели Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??