10 дек. 2008 г., 22:40

Вихър на сладострастие 

  Поэзия » Любовная
806 0 2

Ще вървя по твойте стъпки,

оставени като в снежни преспи и знам,

че ще ме заведеш единствено

и само до едно... в твоето легло!

Ще се оставя в твойте ръце...

ограби ме, открадни ме...

в друго време пренеси ме!

Ще бъда вечно твоя...

като капките в пороя...!

А в пороя искам аз...

любов да ти разкрия...

с нежни ласки отново теб

в мен да преоткрия!

Обичам устните ти...

с поквара насадени,

от тялото пленени...

люби ме все така...

до края на нощта...!

© Суета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??