6 апр. 2007 г., 22:46

Виж ме неразплакана 

  Поэзия
952 0 3

Виж ме неразплакана

Плача.
И листът се размазва пред мен.
Търкам очите си с ръце.
Да спра сълзите преди...
Преди какво?
Изплакани са.
Не се връщат.
Ръцете ми, целите са черни.
От размазания грим.
Виж ме неразплакана.
Усмихни ме.
Накарай очите ми да се смеят.
Не позволявай сълзите ми да капят.
Спираи ги!
Преди да са се появили.
Бъди моето слънце!
След това моята луна!
Бъди всяка една звезда!
Бъди моят сън!
И реалност,
и усмивка,
и обич,
бъди...
за да бъда и аз

© Суси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??