9 мая 2007 г., 23:15

Винаги заедно 

  Поэзия
1020 0 2
 

Твоите очи са зелени като младата трева.

Дъхът ти е свеж като чистия въздух, а

когато пееш, сякаш славей чурулика.

Плачеш ли, сълзите ти са тих порой,

който искам да изтрия със ръцете си.
Винаги ще бъдем заедно в сърцето ми.


09.05.2007

© Иван Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??