15 апр. 2007 г., 21:14

Виновен - празно поле 

  Поэзия
595 0 1

Раздели ни съдбата,
подаде малък формуляр,
да напишем дата,
по възможност час
на нашата раздяла.
Написахме 10 януари,
часът бе 8 без 15.
Сложихме подписи два,
полето "виновен" -
празно оставихме
Съдбата прибра документа
в папка "архиви",
подари ни два отделни
кръстопътя.

А формулярът стоеше в архива
с "виновен"...
празно поле!

© Симона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е хубаво, симона!
    Поздрави!6
Предложения
: ??:??