15 февр. 2010 г., 20:46

Вкусно 

  Поэзия » Другая
447 0 7

От резенчета портокал
и мъничко канела,
стопено масълце,
млекце,
затоплено на печката,
стафидки,
крехко стъбълце
от розмарин,
кафява захар,
капчица кафе,
в хладилника,
покрито с фолио,
стои
за моите деца
във форма на сърце.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??