22 июл. 2007 г., 12:02

Вместо молитва 

  Поэзия
791 0 11
В м е с т о   м о л и т в а

Само него не ми го отнемай!
Всичко друго вземи: и съдба,
и огнище, и хляб, и постеля.
Само него спаси във нощта.
Само него не ми го отнемай -
толкоз търсих къде да поспя
на спокойно и искрено рамо...
А сега всичко е на ръба.
Само него не ми го отнемай -
всичко друго вземи още днес:
и богатство, и слава, и време,
и усмивки, любов, топлина.
Само него не ми го отнемай!
И животът си давам ти - На!
Само него не ми го отнемай,
мен вземи даже още сега.
Само него не ми го отнемай,
той е цялата моя душа!

© Калина Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??