20 нояб. 2020 г., 20:58

Войн на светлината 

  Поэзия » Другая
375 1 2

Ако съм войн,

то е на светлината, 

буйна съм като реката,

понякога съм доста смахната

и много устата.

 

Ако съм войн,

то е на светлината

обичам самотата,

претворявам красотата,

обичам водата,

аз съм Жената,

моята стихия е Земята.

 

Ако съм войн приемам -

от всяка битка с любов се съвземам.

© Жанет Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??