8 янв. 2014 г., 22:25

Врата към Рая 

  Поэзия » Другая
615 0 9

Една врата пред тебе се отвори,
обля те в снопове от светлина,
прегърна те, със обич проговори: 
"Добре дошъл от другата страна!"

Във слънчева премяна те облече,
изпълни те с любов и доброта,
щастливо бъдеще во век предрече
и пътя ти обагри с тишина.

Цветя уханни с обич ти поднесе,
с кристалчета от капчици роса.
Душата благодарна се възнесе
и волна като птица полетя.

Понесе се  нагоре, в' висините,
усмихната, лъчи изпрати тя,
с които нежно пресуши сълзите,
сърцето ми изпълни с топлина.

И тази топлина, така гореща,
е Вярата, че някъде си... там.
Незрим за мен, но има те,  усещам,
как ангел си добър, богоизбран!


 

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??