2 июл. 2023 г., 12:06

Време за преобръщане 

  Поэзия
521 4 6

Дали изтича времето на разума

и преобръща сякаш този свят,

аз не разбирам смисъла на казуса

да се лишиш от Божа благодат.

 

Какво, ако не бъдеш първи в злото?

И утре отлетиш като стрела.

Върти се на живота колелото,

а ти си в купата сено - игла.

 

Дали човечеството ще надрасне

примитивизма и върви напред.

Хилядолетия минават празни,

а възрастта е като на дете.

 

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??