16 февр. 2012 г., 15:48

Време за сбогом 

  Поэзия » Любовная
567 0 0

Тази нощ тъй близо,
утре твърде далеч.
Сбогуваща от теб
усмивка, изчезваща
след прегръдката на града
тъй мрачен и студен.

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??