Тя е малко, слънчево дете,
с обичливо, добро сърце!
С красиви, любопитни очи
и сладко, малко носле!
Има озаряваща усмивка и
коси-дълги, като на мама!
Обича да рисува,
и да оцветява!
Да се учи, и да опознава!
Общителна е и бързо се сприятелява! Обича в парка с деца
да се забавлява!
На разходки с мама, тати и бати
- харесва и да ходи!
Да прекарва интересно време
също желае - с баба, дядо и братовчеди!
На мама, бъдеща отмяна
- малка госпожица-засмяна!
Учи се в дома - да помага
и да е примерна дама!
С приятели е учтива,
забавна и добра!
Тя е нашата мила дъщеря!
08.05.2024
© Roselina - Neli Evgenieva Все права защищены