2 дек. 2012 г., 22:45

Всичко се връща 

  Поэзия » Любовная
530 0 0



 

      ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА

 

 

 

Разбра ли, че живеем в огледален свят?

И всичко се повтаря, но с обратен знак.

 

Щом някой мъж се подиграе със жена,

и с него ще се случи някога това.

 

В живота всичко връща се, помни го ти!

Затуй бъди внимателен във тез игри!

 

                              

                       Вили Димитрова - liche

                                         02.12.2012 г.

© Вили Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??