1 мар. 2022 г., 08:54

Втората, след Нея 

  Поэзия » Любовная
360 0 0

Ще бъда другата жена, ще бъда втората, след Нея,

не просто лек за самота, ще бъда огън във постеля.

Ще бъда хляб и светлина, и да грешиш ще те обичам,

ще бъда другата жена, ще бъда твоето момиче.

Ще пазя нейните деца и ще се радвам на цветята й,

ще бъда другата жена - и непозната и позната.

Дошла от миналото чак, дошла, любов, да те намеря,

да бъда твоята жена, да бъда хляба и постелята.

 

 

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??