14 июл. 2009 г., 20:46

Вярност 

  Поэзия » Любовная
974 0 4

Усещаш ли... задъхвам се да те обичам.

Ти пак немееш... Все ти е едно, нали?!

А в моя дом на тебе всичко заприлича...

Очите молят - твоята любов мълчи!

От теб към мен остава пътят...

Да ти простя?! Аз нямам сили за това...

Какво да искам... Ти без сълзи ме отмина

и аз изгубих истинската свобода!

Усещаш ли... Опитвам се да се сбогувам...

И все не мога "Сбогом" да ти кажа...

Раздялата ужасно много ще ми струва...

А може би със гроб и кръст ще си платя!
На твоя път с притихнал поглед коленичил,
ще спра за миг в настъпващата тишина.

За кой ли път ще изкрещя, че те обичам...

и с тоя вик ще си отида от света!

© Адинка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??