24 июл. 2006 г., 10:50

вярваш ли в това? 

  Поэзия
666 0 1
Вярваш ли в това,
което ме сломява,
вярваш ли,че и с тебе съм сама,
че без заслуга болка получавам,
вярваш ли в това?

Вярваш ли в това ,
за което те намерих,
вярваш ли,че и ти ме търси за това,
че без обич,обичта се спотаява и изчезва,
вярваш ли в това?

Вярваш ли в това,
което всяка нощ сънувам,
вярваш ли,че и с теб е може би така,
че един едничък,любовта не възкресява,
вярваш ли в това?

Вярваш ли в това,
което неизбежно отминава,
вярваш ли,че то ще хвърли белег,някаква следа,
на това ,което наближава,
вярваш ли в това?

© Юлита Златкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво харесва ми!Продължавай все така!Поздрави
Предложения
: ??:??