20 сент. 2013 г., 21:02

Вълчето 

  Поэзия
354 1 1

Здравейте! Аз съм вълчето!

На властната вълчица детето!

Живея самотно! Чувствам се сиротно!

Защото сред драките житейски се провирам,

все за нещо се нервирам!

Досега не сме се запознавали!

Тъй, някак, сме се разминавали.

Нали ви казвам: аз съм самотно.

Но да знаете: аз съм властно животно!

И ако сега си подавам лапата,

не е за да ми забиете трън във петата!

Можем да бъдем съюзници, а може и не...

Но, помнете: вълчето не пада на колене!

Дори ако козината ми одръглевее,

да ме имате в предвид добре е!

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??