27 окт. 2009 г., 11:24

Вълчи времена 

  Поэзия
857 0 7

Във вълчи свят живеем днеска тука,

сред нас вилнеят вълци огладнели,

захвърлят съвеста си на боклука

и стръвно гонят своите химери.

 

Човешките закони на кладата горят,

душите си продават на "ТЕЛЕЦА",

и вълчия си глад да утолят,

парчета живи късат от "АГНЕЦА"!

 

Сърцето на народа ни кърви

и блъска се безпомощно в гърдите,

борбата е безмилостна - уви,

той жертва кървава е на вълците!

 

И никой, никой не издига глас

във помощ и защита на "АГНЕЦА",

защото днеска имат пълна власт

жестоките закони на "ТЕЛЕЦА"!!!

 

 

 

 

© Ракина Радева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??