12 янв. 2016 г., 21:55

Вълшебница 3 

  Поэзия » Любовная
265 0 1

В очакване на пролет,

когато люлякът цъфти,

душа - птица в полет

изпълнена е със мечти.

 

И болката ще чезне,

тя - ангел, от небе ще слезне

и сред серафими във съня

ще ме целуне във нощта.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??