15 июл. 2006 г., 10:54

Вълшебно лятно утро 

  Поэзия
2294 0 10

В косите ми е лятото с ухание
на окосената трева на двора,
в очите ми е грейнало сияние,
сребристо - синя, утринна зора.
 
Вълшебството по устните ми тича
в усмивката ми пристан то намира,
със многоцветни ленти в мен наднича
в душата ми букет красив рисува.

Вълшебно лято, топло, ароматно
събуди ме в зори със  песни.
Прошепна нещо нежно и мечтано,
целуна ме... и благослови!
 

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??