26 июл. 2008 г., 08:56

Въпросително... 

  Поэзия
487 0 8

Забравих ли те?! Не. Не съм.
Макар, че даже и не съм те помнила.
Видях те само в някакъв си сън...
От снимка може би, единствено...

 

Познавах ли те?! Да. На уж...
А ти дори не се обади повече...
И толкова вода изтече в нищото.
Ликът ти само е единствен спомен...

 

Открих ли те?! Макар...
Ти можеше да бъдеш всеки друг...
Реши да ме запомниш - затова
... едва ли всичко свършва тук...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??