26 сент. 2009 г., 20:56

Върни ми любовта 

  Поэзия » Любовная
1163 0 1

Върни ми любовта

 

Плясък на вълни,

чайки, гларуси,

морски звезди,

щастие неземно,

любов неповторима -

ти и аз заедно завинаги.

В летните дни,

по плажа вървим и

мечти неземни градим,

но това бе за преди.

 

А сега! Раздяла,болка и...!

 

Твоят образ не мога да забравя,

като сянка все пред мен стои.

Усмихваш се, но в мен боли,

плачат моите очи, сърцето ми кърви.

 

Върни се, прегърни ме

и раните с жарки целувки изпий.

Очите ми тъжни в ярки звезди превърни,

сърцето ми ранено с твоето в ритъм да тупти.

 

Лъч надежда прати ми,

за да вярвам, че обичаш ме като преди.

С усмивка нежна дари ме,

за да искам да живея,

за да мога отново да мечтая!

 

Не се бави! Върни ми любовта и вярата в живота!

Обичам те...!

© Мирослава Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??