8 дек. 2006 г., 04:25

Върни се 

  Поэзия
631 0 0
...Върни се ... ...Дните са жестоки с мен... ...Как искам да се върнеш ти при мен... ...Какво ти коства това?... ...Аз без теб съм изгубена душа... ...Искам ти да си до мен сега... ...Защото иначе ме чака смъртта... ...Всичко е толкова пусто сега... ...Защото ги няма твоите прегръдки в нощта... ...Искам да е всичко както преди... ...Да ги няма онези горчиви сълзи... ...Момче, ти си всичко за мен... ...Дали ще го разбереш някой ден... ...И ще се върнеш при мен... ...Ах как не искам това да са само мечти... ...И изгубени в мрака сълзи... ...Искам да е реалност това... ...Помогни момче да я сбъдна сега... ...Ела ме прегърни в мрака студен.... ...И ми покажи от каква любов бе пленен...

© Мариана Манева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??