7 июн. 2006 г., 19:10

Върви 

  Поэзия
599 0 2

Ако искаш ме лъжи.
Каквото искаш прави,
но недей прави така, че пак да ме заболи.
Толкова ли не можеш да го прочетеш
от очите тъжни, да разбереш?
Усмивката ми е замъглена,
не очаквам за мен вече любов да е отредена.
Няма да позволявам пак
мъж да ме вкара в онзи мрак.
По-добре си върви,
писма недей пиши,
искам пак щастие да ме озари,
не искам повече сълзи
да се стичат от красивите ми очи.
 

 

© Ааа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря.Просто в един момент на човек му омръзва да го нараняват.И тогава пише такива работи,от душа!

  • Ще бъдеш щастлива,повярвай!Поздрав!
Предложения
: ??:??