Върви ®
Върви при нея и не се обръщай,
не искам да те видя днес!
Върви и вече не се връщай,
към теб загубих интерес!
Върви и нека тя да те обича,
тъй както ти обичаш мен.
Върви, бъди щастлив и ù се вричай
във вярност до последен ден!
Върви и нека тя да стопли
с нежност твоето легло.
Върви! Не ще да чуеш мойте вопли
и, моля те, не питай ме "защо".
Върви, аз няма да заплача,
сълзите свършиха за теб.
Върви спокойно в здрача,
сърцето ми превърна се в лед.
Върви и питай се, когато
и тя си тръгне сутринта,
"Къде сгреших,какво направих!
Защо отново тъна в самота"!
© Мариана Все права защищены