18 февр. 2010 г., 22:44

Върви си 

  Поэзия » Любовная
636 0 1

                                                          Върви си

 

 

Върви си - нямам нужда от думи лъжовни

върви си - живота ми на парчета разби

върви си - дори от мислите греховни

върви си - но сърцето крещи Остани

 

Върви си - аз вече няма да плача

върви си - но любовта ми остави

върви си - ти за мен беше палача

върви си - и повече не ме търси

 

© Нели Балабанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Загаси свеща ,когато имаш друга.Не вярвай на лъжи .Със СВЕТЛИНАТА продължи ПУСНИ ГО НЕКА СИ ВЪРВИ,НО ПЪРВО МУ ПРОСТИ!!!
Предложения
: ??:??