30 мар. 2013 г., 10:54

Вървя напред 

  Поэзия » Философская
462 0 0

Вали навън дъжда.
Не спира.
Обгръща ме студа.
Душата тихичко умира.
Вървя напред.
Не спирам.
Тъга залива ме отвред.
Но никъде не стигам.
Вървя напред.
Защо ли?
Боря се.
За какво ли?
За живот.
За топлота.
За любов.
За красота.
Вървя напред.
Но никъде не стигам.
Дори не знам къде отивам.
Вървя напред.
Не спирам.
Не искам да умирам.

© Даяна Видолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??