28 окт. 2015 г., 16:30

Вътре в мен 

  Поэзия
597 0 0

 

Погледни ме.

Нищо ли не виждаш?

Погледни ме по-добре.

Ще откриеш ли каквото искаш,

ако вгледаш се въобще.

 

Бури нося,тихи урагани,

светкавици в очите ми блестят.

Огънят в краката боси,

дъждовете пак ще изгасят.

 

Дим, пожар или торнадо,

всичко мога да създам.

Не с грубост или ярост, 

а с едничката си плам. 

 

В тишината си съм тиха,

а в смеха съм шумна знам.

Не различна, не типична,

като кон необуздан.

 

Погледни ме.

И ще видиш

колко мога,колко знам.

В душата да надникнеш,

ако поискам, ако дам.

 

                                                                                           Ива С.

© Ива Стоилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??