27 июн. 2008 г., 14:02

Въздишка 

  Поэзия » Другая
735 0 2
Тази страст, бушуваща във мен,
с думи аз не мога да опиша
и всеки следващ реквием
заключвам във една въздишка.

Въздишка за теб...
Въздишка за мен...
Въздишка за разстоянието и за дните...
Въздишка за всичко и за всеки...
Въздишка за нас!

© Иван Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??