4 июн. 2015 г., 17:33

За българите ще ви кажа 

  Поэзия » Другая
220 0 0

За българите ще ви кажа

Какво за българите да ви кажа,
те често те са във слугинажа!
О, те са фили или фоби,
на чуждото са често роби.
  06.06.2014г. Драгойново


© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??