1 окт. 2009 г., 22:46

За чудо и приказ! 

  Поэзия
481 0 3
             На Тебе
Две реки бели
се движим нагоре,
като скачени съдове.

Злите езици
не ще ни попречат
с теб да се слеем
там на Небето.
Кумове ще ни са
Луната сияйна и Слънцето лъчисто.
Шаферки весели - звездите сребърни.
Ангели бели ще ни венчаят!
Пейте, авлиги, радостни песни!
Пейте, да чуят всичките хора -
нашата сватба ще бъде утре,
а днес посрещам чудни сватове!

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??