27 февр. 2010 г., 22:01

За хиляден път... 

  Поэзия
809 0 0

Спираш дъха ми, когато те погледна,

за хиляден път те виждам...

и моето "Обичам те", заклевам се,

не ще да е клетва последна.

 

 

Казват, любовта била магия,

тя е радост, трепет, стон, сълза потекла,

но за хиляден път те докосвам

и само "Искам те завинаги"

в мен отеква.

 

А пита ме някой: "Срещала ли си любовта?"

Маловажно ми звучи, нима този някой

ме е виждал как плача от щастие в прегръдките ти?

Намерих те и в теб се заричам,

пред Бог се моля - пази го,

той за мен е всичко!

© Красинка кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??