14 авг. 2006 г., 23:19

За какво ми е сърце? 

  Поэзия
615 0 1




Каквото и да кажеш много си далечен.

Колкото и да ме молиш  е много късно вече.

 

Каквото и да мислиш е вече без значение.

Не искам да те слушам, късно е за откровения.

 

Дори да съжаляваш, дори да се разкайваш,

не искам да те виждам, не искам и да бягам.

 

Така че по добре върви си, само спомените остави.

Забрави ме, заличи ме и сърцето ми вземи.

 

Не искам да го имам,

без сърце ще продължа напред

За какво ми е, да ме боли ли?

Както ме болеше с теб!

 

 

© Малена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??